Nejnovější recenze ze sekce Ráfky na kolo
- za tu cenu...
- neodihlené diery
ale to som detailista
- kompromis ceny, váhy a kvality
doporučuji
Dobrý standart
- lehký
snad bude dobrý poznám až vyjedu
- žádný z plášťů, které mám k dispozici nelze na tento ráfek nasadit, nebo sundat bez použití několika montpák a brutální síly
už nikdy znovu tento ráfek
- Kvalitní výrobek
výhodný poměr cena/výkon
držák a lehkej možná cena odradí ale stojí za toi
- Ráfek jsem ještě nevyskoušel mám jej na jaro.
Tento ráfek již mám na svém kole,bohužel nevím proč byl prasknutéj.Byl na kole které jsem koupil jako předváděcí a netušil jsem v jakém je stavu.Přišlo se na to až při servisu.
- Český výrobek za slušnou cenu.
- Mám variantu s 32 dírami.
- je těžší než Alexrims AT 450, který jsem měl dřív
- má výrazný šev, takže o něj špalek při brždění při každé otáčce silně škrtá. Tím pádem to s kolem taky docela hází
- vrže někde ve styku mezi dráty a ráfkem
Po srážce s autem jsem byl nucen vyměnit zadní ráfek Alexrims AT 450. V servisu mi nabízeli "trochu dražší" a lepší náhradu v podobě Remerx Stormy s kalíšky.
Bohužel kvůli výše uvedeným důvodům 'Proti' neznám oproti Alexrims žádné výhody. Teoreticky je možná pevnější, ale to jsem neměl možnost pocítit.
- light weight, high quality
- none
ZTR Arch rims are perfect for tubeless application, while still being bomproof and light weight.
- Kvalitní lehký ráfek.
- Nic.
Spokojenost.
- vysoký aero ráfek za velmi příjemnou cenu
dobrá volba pro ty, kteří na svou festku chtějí ráfek s vyšším profilem
- Cena, výběr barev, nízká váha
- nevím o ničem
super ráfky na freeride
- Vše super, kontakt od prodejce který se při mé nevědomosti ujistil zda-li mám opravdu o produkt zájem a zda-li jsem vybral správně.
Přehledný a zřejmý popis.
- výborné ráfky drží a jsem snimi spokojený
- nemám nic proti...
výborný obchod
- Tuhost!!!!
Tuhé ráfky jak Sviňa.
Rigida Big Bull
Přidáno: 25. srpna 2013
(naposledy upraveno 25. srpna 2013)
Zakoupeno v koloneto.cz
perfektní
- Větší výška i šířka v porovnání s jinými ráfky a z toho plynoucí vysoká pevnost.
- První prototypy těchto ráfků používám již cca 12 let a stále drží. i když mají brzdé plochy obroušené o cca 0,5 mm (dožívají).
- Při vysoké kvalitě nízká cena
- V černém provedení z mého pohledu atraktivní vzhled.
- Nemám žádné výhrady
Před cca 12 až 15 lety jsem si koupil první kusy těchto ráfků na tracking (622x19), protože měli vysoký a tím pevný profil za velmi příjemnou cenu. Od té doby nepoužívám jiné.
- Ráfek,který jsem nutně potřeboval a nemohl jinde sehmat počet děr 32
- Nemám nic
Jsem spokojen
Levny rafky a dobry
Zobrazuji 221 - 240 ze 273 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14 Další »