Nejnovější recenze ze sekce Ráfky na kolo
- Kvalitní výrobek
Nytování
Na mou potřebu plně dostačující
vše funguje jak má.
- DT Swiss
- Pevne, bezdusove (TLR), dostupne rozne dierovanie
Velmi dobry pomer cena/kvalita, naj rafik v danej cene.
- Hezký design
- Český výrobek
Kvalitní a hezký ráfek. Tento typ používám na dvou jízdních kolech. Oceňuji především to, že se jedná o český výrobek.
- Koleso sa centrovali vyborne
- Robil som ho ako bezdusove, skúšal som v v dosť náročných podmienkach a bez problemov
- Plast sa nahadzoval ťažšie, pri defekt verím ze sa nevyzuje
- Pomer cena/kvalita je super
- Váhou patrí k tým lepsim
Spoj rafku je malinko ťažší, verím ze nebudem musieť demontovat plast ďaleko od domova. Budem spoliehať na mlieko a knoty.
Výborný rafek
Na 24" by klidně stačilo 28 děr
Spokojenost, cena, výkon
Plní svůj účel na 100% a jsem spokojený.
- vypadá hezky a hodně vydrží
- kvalitný pevný ráfik,vysoký profil,moderný dizajn,vsestranné pouzitie
Kvalitný ráfik so sirokou skalou mozností vyuzitia,ci uz na gravel,alebo mtbcko,pekný moderný dizajn s vysokým profilom ráfika
Velká nosnost ráfika-az 150kg,co sice nemam odskusane,ale rafik je velmo pevný a kvalitne spracovaný
pevnost
- Lehký a spolehlivý ráfek
- Potřeboval jsem nový ráfek, jelikož jsem už 2 zbořil, tudíž jsem vybíral a našel jsem tenhle, musím říct, že i když jezdím ,,jako prase", tak se neobjevila sebe menší 8. Ráfky jsem koupil na obě kola a musím říci, že se kolo chová více zpevněně. Za mě ráfek pro xc, xcm a xco absolutně dostačující, asi bych ho ale nedoporučil pro gravity disciplíny (enduro, DH)
Za mě dobrá volba, samozřejmě karbon je karbon, ale tímhle neuděláte chybu, kor pokud máte užší rám a nechcete mít z plášťů 2,35" fat bike.
- Jedny z nejlepších ráfků na enduro/traily.
Dobrá kvalita za rozumnou cenu.
- česká kvalita
Zobrazuji 61 - 80 ze 273 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...14 Další »