Nejnovější recenze ze sekce Ráfky na kolo
- Není drahý
- Trochu příliš "odlehčená" verze - relativně nízká životnost brzdících ploch. Dříve tento druh zboží vydržel MNOHEM déle.
Absolutně nedoporučuji!!. Ráfek je vyroben z toho snad uplně nejlevnějšího hliníku, což odkazuje i fakt, že ráfek má dost tlusté stěny a přitom je velmi lehký. Při dotahování niplů se vnitřky ráfku s nýty okamžitě deformují a ať centrujete jak centrujete, ráfek je tak měkký, že se vždy po pár hodinách treošku "agresivnějšího" ježdění pokroutí a můžete centrovat odzačátku. Koupě těchto ráfků pro mtb využití byly totálně vyhozené peníze. Nedovedu si představit, že by byly nasazeny na těžký Ebike, jak je u nich kolikrát uváděno. Ale je možné, že na nějaké velice velice rekreační xc výletování by mohly být dostatečné. Ale za mě, rozhodně Nebrat! Nebrat! Nebrat!
- Báječné
výborný ráfek
výborný ráfek
Tak je to rafek, zatim drzi, nevim co na tom hodnotit :-)
- hezky vypadá
- vypadá že vydrží
- dobrá cena
- Nízky profil pro dosed brzd
Nízky boční profil. Chtělo by to 1,5-2mm navíc. Nastavení brzdových špalíků je tak trochu o nervy. Při ideální poloze na ráfek se téměř dotýkájí pláště. Je tam mezera doslova jen na vlas. Když si chcete pojisit, že se to nedotkne pláště, jde už gumička pod ráfek.
Ráfky GrandRock - které jsem bohužel nenašel v nabíce e-shopu - mají boční profil vyšší a nastavení polohy brzdových špalíků bylo samozřejmě díky dostatečným rezervám mnohem snadnější.
- dobrá cena a kvalita
Cena již začíná být vysoká.
- Lehké ráfky
- Dostupná cena
- Nesedí udaná hmotnost
Udaná hmotnost pro 26" ráfek je 362g. Váženo doma 410g (ráfek s nýty). Hmotnost se vyrovná ráfkům Mach1 x-lite, které mají udávanou hmostnot těch 410g (nicméně naváženo 447). Takže XCO Rio jsou stejně lehčí.
Pevný, velmi lehký.Niple a podložky v ceně.
- ráfek příkladně tuhý, nýtované prostupy, barevný elox vydrží i nárazy od kamení
- Kvalitně zpracovaný ráfek
- Kvalita
- Nosnost až 140kg
- Česká výroba
- Pevný ráfek, osvědčený výrobce vzhled, dobře se centruje
- Nizka vaha
- Plaste sa nasadzuju extremne zle
Nizka draska v rafku sposobuje, ze je takmer nemozne obut plast. Plastove montpaky sa lamu, da sa to iba velkou silou ocelovymi. Defekt je nocna mora.
- Remerx Grand Rock 3019 jsem používal na elektrokole a vydržel přes 7 000 km
- Dobrá cena
Remerx Grand Rock 3019 jsem používal na elektrokole a vydržel přes 7 000 km a jezdil jsem cestou necestou. Prodali mi ho za rozumnou cenu.
- Za ty peníze super , pevný , nýty
Zobrazuji 101 - 120 ze 273 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...14 Další »